De top 5 Dj’s

Martin Garrix

Nationaliteit: Nederlandse
Geboortedatum: 14 mei 1996
Genre: House, Electrohouse

Martin Garrix was nummer 1 in 2016 en is nu opnieuw gekozen tot beste Dj van 2017. Met de hoeveelheid fans die deze Dj met zich meebrengt is het logisch dat hij voor het tweede jaar op rij de beste is.
Elk house festival zou deze Dj graag op het podium hebben staan, zonder uitzondering. Met de stijl en likeability die Martin Garrix met zich meebrengt zal hij nog een hele tijd behoren tot een van de beste Dj’s van de wereld.

Dimitri Vegas & Like Mike

Nationaliteit: Belg                          Nationaliteit: Belg
Geboortedatum: 16 mei , 1982                 Geboortedatum: 2 dec, 1985
Genre: electrohouse, techhouse               Genre: electrohouse, techhouse

Deze twee broers hebben hun plek in de muziekwereld zeker vastgezet. Zij aan zij draaien deze twee broers over de hele wereld. Met ongeveer dezelfde style als Martin Garrix hebben deze twee Dj’s zeker kans om nummer 1 te worden. Dimitri Vegas & Like Mike hebben hun plek op de ranglijst in 2017 vastgehouden. Ze eindigden namelijk in 2016 ook op de tweede plek.

Armin van Buuren

Nationaliteit: Nederlandse
Geboortedatum: 25 dec, 1976
Genre: Trance

Armin van Buuren is een van de oudere Dj’s in de hitlijsten. Hij is begonnen met draaien in 1995 en doet het nog steeds op topniveau. Het genre waarin deze Dj draait is trance. Armin van Buuren is de eerste in de top 5 die van plek is verschoven in de hitlijsten. Dit jaar is hij derde geworden, tegenover 2016 waar hij op de vierde plek stond.

Hardwell

Nationaliteit: Nederlandse
Geboortedatum: 7 jan, 1988
Genre: House, Progressive house

Opnieuw een Nederlandse Dj in de top 5. Vier van de vijf Dj’s komen uit Nederland en alle vijf komen ze uit de Benelux. Hiermee kan wel gezegd worden dat de Nederlanders de festivalwereld op zijn kop zetten. Hardwell doet hier zeker aan mee, met als genre house en progressieve house staat hij al jaren aan de top. In 2013 en 2014 stond hij zelfs op nummer 1. De afgelopen twee jaar stond hij iets lager, maar nog steeds erg hoog. In 2017 is hij vierde geworden. Hiermee is hij één plek verloren ten opzichte van zijn derde plek in 2016.

Tiësto

Nationaliteit: Nederlandse
Geboortedatum: 17 jan, 1969
Genre: Dance, House

Dj Tiesto is net als Armin van Buuren een old timer in de Dj wereld. Hij draait zelfs langer dan Armin van Buuren. Dj Tiesto draait al vanaf 1994 en ook hij draait nog steeds op topniveau. Met zijn draaikunsten krijgt hij elk publiek met de voeten van de vloer. Hierdoor staat hij dan ook de afgelopen jaren op een vaste vijfde plaats.